Сповістить всім про Христа Воскреслого!


"Тоді каже їм Ісус: Не бійтеся, ідіть сповістіть моїх братів, щоб ішли до Галилеї, там Мене побачать." (Матв.28:10).
Христос Воскрес!
Улюблені у Воскреслому Христі! Весь світ знаходиться в темряві смерті, бо кожна людина знає, що вона помре колись. Час від часу ми дізнаємося про смерть різних людей і у кожної людини може виникнути думка про власну смерть. Але не всі знають чому люди помирають, через що люди помирають. Смерть насправді є покаранням всього людства за гріх, кожна людина грішить, ми отримуємо гріх у спадок від наших батьків, а наші діти отримають при народженні від нас. Цей первородний гріх спонукає нас грішити і хоч раз в житті ми зробили гріх і через це ми повинні померти. Весь світ повинен померти через свій гріх і отримати ще більше покарання - вічну смерть в пеклі.
Проте Бог обіцяв людству ще в часи нашого пробатька Адама спасти все людство. І  Старозавітня церква вірила в Месію, який визволить всіх від смерті і пекла.  
Жінки які шли до гробу Ісуса, вони чекали побачити там мертвого Вчителя. Вони знали що їхній вчитель помер, вони думали що Він впав перед владою смерті забувши про слова Христа воскреснути на третій день. Але коли вони побачили відвалений камінь та воскреслого Господа, вони почули слова: " Не бійтеся " - не бійтеся, це не мара , не бійтеся бо вже немає влади смерті над вами, бо смерть вже переможена  на хресті , вже не варто боятися смерті. Бо воскрес Вчитель  - Ісус з Назарету. Далі Ісус каже до жінок щоби вони проголосили радісну звістку про Христове Воскресіння учням Господа. 
Так само Господь каже і до нас: "Не бійтеся! Ідіть і сповістить всім людям про Христа Воскреслого, ідіть і розкажіть всім , що Христос Воскрес і його можна зустріти в Його Церкві: слухаючи Слово Боже і приймаючи запроваджене Ним таїнства". Бо вже не панує над нами смерть, а Воскреслий Христос що перебуває з нами і в нас!  

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Послання Святого апостола Павла до Лаодикійців